Dieta in gipatitete cronica

0

Regim dietetic in hepatita cronica principii 5-6 mese pe zi cantitati mici orar fix de masa masa de seara cu 2-3 ore inainte de culcare permise carne. Retete de dieta pentru hepatita cronica: supă de piure de fructe. Mere 1 buc. A uscat 50 g; amidon de cartof 5. Miere 30. Scorțișoară, zahăr din vanilă - 0,1. Apă 500. Se curata merele din coaja si seminte, se clateste. Puneți mere și caise tocate într-o oală.

Incepeti cu o plimbare de 10 minute sau cu o sedinta de inot de 15 minute. Nu trebuie sa faceti efort fizic sustinut brusc ori pana la extenuare si nici sa va infometati. Nu uitati ca si scaderea brusca in greutate favorizeaza dezvoltarea virusului de hepatita b, la fel ca obezitatea, prin urmare, o dieta echilibrata este cea mai indicata. Regim hepatita cronica autor: redacția romedic bolnavii de hepatita cronica si de alte afectiuni ale ficatului necesita diete speciale , create pentru fiecare pacient in parte pentru a preveni complicatiile hepatitei si malnutritia.

In cazul in care ai fost diagnosticat cu hepatita cronica este foarte important sa ai o alimentatie sanatoasa. Alcoolul este complet interzis. O dieta aleasa gresit, pentru o persoana cu hepatita b, poate avea ca rezultat afectarea si mai grava a ficatului. Hepatita cronica, steatohepatita, markeri virali in lucru din comunitate. buna ziua! Am o mare rugaminte, acum cateva luni, tatal meu a fost dignosticat cu hepatita cronica, steatohepatita, markeri virali in lucru, in momentul de fata este sub tratament si regim, voiam sa stim cam ce alimente poate consuma.

Dr ditoiu alecse valerian, specialist gastroenterolog spitalul fundeni bucuresti regimul alimentar este similar in hepatita b, hepatita c, hepatita alcoolica si steatoza hepatica. Mentionez totusi acest regim individualizat, deoarece multi useri ma intreaba strict despre regiumul intr-una din aceste boli. Regimul alimentar nu vindeca nici o forma de hepatita virala sau ciroza, dar protejeaza. Un regim alimentar gresit, pentru un pacient cu hepatita b, poate avea ca rezultat afectarea si mai grava a ficatului. In dieta pentru hepatita b, este recomandat sa consumi fructele proaspete, pentru ca fructele din conserva au de obicei o cantitate mare de zahar.

Share.
Web hosting by Somee.com